video (26K)

История

"Атрокс България" EООД е на българския пазар от 1992 г. под различна форма и имена, като в началото е чисто търговска фирма, предлагаща покривни изолации и строителна химия, а от 1994 г. включва в дейността си консултантски и монтажни услуги, а също и изграждане на цялостни конструкции и системи.

Още през 1993 г., по време на първото й участие на Есенния Пловдивски Панаир, на фирмата е присъден златен медал в раздел 'Строителство'...

[ Вижте повече ]

Фирмен профил

"Атрокс България" EООД е фирма, специализирана в доставка, продажба и монтаж на високотехнологични и качествени покривни и изолационни материали за строителството, производство на световни лидери в бранша от Италия, Канада, Дания и др.

Основните групи материали включват битумни цветни, кедрови и медни керемиди, рулонни битумни APP, SBS, APAO хидроизолации, рулонни EPS, XPS топлоизолации, полиолефинови TPO хидроизолации, специфични хидроизолации за покриви, фундаменти, пътни съоръжения, реставрационни работи и др., течни хидроизолации, цветни покрития и импрегнанти за покриви, стени, фундаменти и хоризонтални плоскости и покрития, шумоизолации, фасадни и интериорни мазилки и бои, покривни зенитни куполи, светопропускливи конструкции, противопожарни димоотводни системи, както и пълната гама аксесоари към всички тях.

Всички материали, предлагани от фирмата притежават европейски сертификати за качество на ISO и CE марка, като цените им се определят в зависимост от необходимото количество и складовата наличност.

©2009 Atrox Bulgaria EOOD